Nordiskt ljus och diskret lyx vid hamnpromenaden

Välkommen till Copenhagen Strand. Vi hälsar dig välkommen till ett förvandlat och totalrenoverat Copenhagen Strand – stadens strandhotell vid Köpenhamns nya hamnpromenad. Du kan komma med båt, bil eller metro och hotellet har ett perfekt läge bara några minuters promenad från Nyhavn, Amalienborg och Kongens Nytorv.

Njut av stillheten på de fyrstjärniga rummen inredda i nordisk design som inspirerats av ljuset, vattnet och dansk trivsel. All inredning har valts speciellt för att skapa diskret lyx och ge rummet en stilren prägel och extra komfort, och inredningen består bland annat av exklusiva sängar, egen kaffe- och tekokare, säkerhetsbox och minibar. Använd hotellobbyn och restaurangen som din egen mötesplats. Den välsorterade baren och lobbyns många trivsamma vinklar och vrår inbjuder till informella möten och samvaro. 

På det eleganta strandhotellet kan du låna en solstol på sommaren och njuta av den breda hamnpromenaden framför hotellet. Du kan också ta en löprunda eller promenera längs vattnet vid Amalienborg och Langelinie. Stadsdelen sjuder av kaféliv, kultur och kulinariska frestelser.

Välkommen till stadens nya fyrstjärniga och totalrenoverade strandhotell.

Prisgaranti