Pin it

Nordiskt ljus och diskret lyx vid hamnpromenaden

Välkommen till Copenhagen Strand. I juni 2017 räknar vi med att hälsa dig välkommen till ett förvandlat Copenhagen Strand som blir stadens strandhotell vid Köpenhamns nya hamnpromenad. Du kan komma med båt, bil eller metro och hotellet har ett perfekt läge bara några minuters promenad från Nyhavn, Amalienborg och Kongens Nytorv.

Njut av stillheten på de fyrstjärniga rummen inredda i nordisk design som inspirerats av ljuset, vattnet och dansk trivsel. All inredning har valts speciellt för att skapa en diskret lyx, en stilren prägel och extra komfort, och den består bland annat av exklusiva sängar, eget te- och kaffeset, säkerhetsbox och minibar. Använd hotellobbyn och restaurangen som din egen mötesplats. Den välsorterade baren och lobbyns många mysiga platser inbjuder till informella möten och samvaro.

På det eleganta strandhotellet kan du låna en solstol på sommaren och njuta av den breda hamnpromenaden framför hotellet. Du kan också ta en löprunda eller promenera längs vattnet vid Amalienborg och Langelinie. Stadsdelen sjuder av kaféliv, kultur och kulinariska frestelser.

Det nyrenoverade packhuset blir stadens nya fyrstjärniga strandhotell och renoveringen förväntas vara klar i mitten av juni 2017.

Prisgaranti