Pin it

Nordiskt ljus och diskret lyx vid hamnpromenaden

Välkommen till Copenhagen Strand. I april 2017 räknar vi med att hälsa dig välkommen till ett förvandlat Copenhagen Strand som blir stadens strandhotell vid Köpenhamns nya hamnpromenad. Du kan komma med båt, bil eller metro och hotellet har ett perfekt läge bara några minuters promenad från Nyhavn, Amalienborg och Kongens Nytorv.

Njut av stillheten på de fyrstjärniga rummen inredda i nordisk design som inspirerats av ljuset, vattnet och dansk trivsel. All inredning har valts speciellt för att skapa en diskret lyx, en stilren prägel och extra komfort, och den består bland annat av exklusiva sängar, eget te- och kaffeset, säkerhetsbox och minibar. Använd hotellobbyn och restaurangen som din egen mötesplats. Den välsorterade baren och lobbyns många mysiga platser inbjuder till informella möten och samvaro.

[Translate to Swedish:] På det elegante strandhotel kan du låne en liggestol om sommeren og nyde den brede havnepromenade foran hotellet – eller du kan løbe en tur eller spadsere langs vandet ved Amalienborg og Langelinie. Bydelen summer af caféliv, kultur og kulinariske fristelser.

Det nyrenoverede pakhus bliver byens nye 4-stjernede strandhotel, og renoveringen forventes færdig i april 2017.

Prisgaranti