Pin it

Köp ett presentkort på en härlig hotellvistelse i hjärtat av Köpenhamn

Med ett presentkort på en hotellvistelse i hjärtat av Köpenhamn kan du glädja någon du tycker om, en god vän eller kollega. Presentkortet kan användas på ett av våra vackra och personliga hotell som ligger på de bästa och mest centrala adresserna i Köpenhamn. Kombinera hotellvistelsen i Köpenhamn med till exempel spa, shopping eller en gourmetmiddag på en av våra restauranger.

Så här beställer du presentkort

Fyll i nedanstående formulär med köparinformation så ordnar vi en upplevelse utöver det vanliga. Ange till vilken adress du vill ha presentkortet levererat. På grund av Post Danmarks nya leveransvillkor som träder i kraft 1 juli 2016 levereras presentkortet inom fem arbetsdagar.

Mottagarens namn på presentkortet

Om du vill att mottagarens namn ska stå på presentkortet eller att det ska skickas till en annan adress skickar du ett e-postmeddelande till book@arp-hansen.dk och uppger ditt fullständiga namn samt det namn du vill ha skrivet på presentkortet.

Fyll i formuläret nedan med köparinformationen.

Navn
Adress
Postnummer
Stad
Land
Telefon
Email
Belopp i DKK

Vi tar emot följande betalkort:
Dankort, Visa Dankort, Visa, MasterCard, EuroCard samt JCB-kort.

Om du ångrar ditt köp av presentkort måste du inom 14 dagar kontakta Arp-Hansen Hotel Groups centrala bokningsavdelning.

Har du frågor om hur man beställer presentkort är du alltid välkommen att ringa till vår centralbokning på telefon +45 8030 3045.

Arp-Hansen Hotel Group - CVR-54 39 92 19


Är du sent ute?

Oroa dig inte. Du kan ladda ner ett tillfälligt presentkort här nedanför som är färdigt för utskrift!
OBS: Du måste fortfarande beställa ett giltigt presentkort på den här sidan.