Pin it

Hamnrundtur i Köpenhamn

Upplev Köpenhamn från vattnet med vårt attraktiva hamnrundturspaket. Köpenhamn är full av vackra kanaler, och från vattnet kan du uppleva staden från en av dess charmigaste sidor. Sätt er bekvämt tillrätta och njut av guidernas berättelser om de många sevärdheter som Köpenhamn bjuder på. Beställ vårt fina erbjudande idag och se fram emot en härlig vistelse på Copenhagen Strand.

 

Sightseeing med hamnrundtur

Vad vill du se i Köpenhamn om du får välja själv? Det är inte lätt att välja, men det behöver du inte heller på en hamnrundtur. Turen går förbi en mängd välkända attraktioner, som Den Lille Havfrue, Børsen, Langelinje och Nyhavn. Det populära hamnrundturspaketet innehåller övernattning på vårt maritima hotell, en biljett till en hamnrundtur på Köpenhamns vackra kanaler och en härlig frukostbuffé.

 

Välj datum och boka ditt hamnrundturspaket idag – och se fram emot maritima upplevelser.

Pris per person i delat dubbelrum från DKK 595,-
Pris per enkeltrum från DKK 1015,-

Erbjudandet omfattar:

  • Overnatning
  • Frukostbuffé
  • En mysig hamnrundtur på Köpenhamns kanaler.

Hamnrundtur i Köpenhamn – maritim charm

På hotellet kommer du att uppleva en fin, maritim charm, som går hand i hand med hamnrundturen. Intrycken är många, och allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta av resan genom Köpenhamns kanaler. En resa som bjuder på några av Köpenhamns populäraste sevärdheter. Älskar du att vara på en båt och uppleva stadens sorl omkring dig är det här det perfekta erbjudandet för dig. Sightseeing på vattnet är ett perfekt sätt att uppleva Köpenhamns stämning på, och så är du också en del av en grupp som invigs i de gamla historier som berättar mer om den vackra stad du besöker. Beställ ditt hamnrundturspaket idag och ta med hela familjen på en tur på vattnet, och upplev maritim charm på en av stadens bästa adresser.

 

Vi hoppas att du får en fin vistelse och en trevlig hamnrundtur.

Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Fullt pris måste betalas på förhand och kan inte ändras eller återbetalas.