Pin it
Hamnrundtur i Köpenhamn samt övernattning på Copenhagen Strand
Hamnrundtur

Hamnrundtur i Köpenhamn

Upplev Köpenhamn från vattnet med vårt attraktiva hamnrundturspaket. Köpenhamn är full av vackra kanaler, och från vattnet kan du uppleva staden från en av dess charmigaste sidor. Sätt er bekvämt tillrätta och njut av guidernas berättelser om de många sevärdheter som Köpenhamn bjuder på. Beställ vårt fina erbjudande idag och se fram emot en härlig vistelse på Copenhagen Strand.

I erbjudandet ingår

Övernattning i något av våra härliga rum
Frukostbuffé
Biljett till hamnrundtur

 

från DKK 595,-

Pris per person i delat dubbelrum

Hamnrundtur i Köpenhamn – maritim charm

Hotellets maritima charm går hand i hand med hamnrundturen. Intrycken är många, och allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta av färden genom Köpenhamns kanaler. En färd som bjuder på några av Köpenhamns populäraste sevärdheter. Älskar du att vara på en båt och uppleva stadens sorl omkring dig är det här det perfekta erbjudandet för dig. Sightseeing på vattnet är ett perfekt sätt att uppleva Köpenhamns stämning på, och så är du också en del av en grupp som invigs i de gamla historier som berättar mer om den vackra stad du besöker. Beställ ditt hamnrundturspaket idag och ta med hela familjen på en tur på vattnet, och upplev maritim charm på en av stadens bästa adresser.

Vi önskar dig en fin vistelse och en trevlig hamnrundtur.

Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Fullt pris måste betalas på förhand och kan inte ändras eller återbetalas.