Pin it

Övernatta centralt med hotellerbjudanden hos Copenhagen Strand

På Havnegade, alldeles vid Köpenhamns kanal vid Nyhavn, ligger det trestjärniga hotellet Copenhagen Strand i ett av de gamla packhusen från 1869. De gamla husen är varsamt och ömsint restaurerade, och man kan än idag känna historiens vingslag bakom de rustika murarna.

Här kan du övernatta centralt och bekvämt i ett av Köpenhamns mysigaste och mest underhållande kvarter. Boka i god tid och ta en titt på vilka möjligheter du har i form av övernattningspaket med olika erbjudanden.

Du kan spara upp till 35 % på både enkel- och dubbelrum. Vissa av erbjudandena innebär också att du kan få rabatt på ett antal olika attraktioner i Köpenhamn.

Copenhagen Strand

Hotellet har 174 välarronderade rum i diskret maritim stil. Vissa av rummen har små burspråk där du kan sitta och spana ut över kanalen. I lobbyn ligger ett businesscenter med tillgång till dator, skrivare, fax och kopiator.

I anslutning till lobbyn ligger frukostrestaurangen, och även här går den rustika och maritima stilen igen. Om du likt stadsborna vill ta dig runt på cykel erbjuder vi möjlighet att hyra såväl cykel som bil.

Under somrarna gör vi om vår möteslokal till ett lekrum där man bland annat kan spela Wii och rita i en mysig målarhörna. Hotellet värnar dessutom om miljön och inomhusklimatet, och är ”Green Key”-certifierat.

Upplev staden utan att bli ruinerad

Köpenhamn har ett otal kostnadsfria glädjeämnen och billiga upplevelser att erbjuda staden över. Med utgångspunkt från Copenhagen Strand i den äldre delen av staden finns ett stort antal byggnader som är intressanta att betrakta även utifrån, till exempel Amalienborg, Børsen, Rundetårn och Det Kongelige Teater.

Att sitta på kajen i Nyhavn med några burkar öl och avnjuta stämningen är en fest i sig självt. På Kongens Nytorv kan du varje vinter åka skridskor och avnjuta den härliga miljön.

Under hela sommaren anordnas mängder av gatufester och festivaler som sprider sig runt i kvarteren, och gatorna vimlar av musik och liv. Missa inte de många upplevelserna, så kom ihåg att ta en titt vad som är på gång just när du är i staden.