Pin it

Bra erbjudanden på Copenhagen Strand

Copenhagen Strand har en rad övernattningspaket och erbjudanden, som vi har satt ihop för olika smakinriktningar. Erbjudandena har komponerats i samarbete med flera populära turistattraktioner som t.ex. Tivoli, Den Kgl. Opera och zoo, vissa av paketen är dock säsongsberoende.

Läs mer om några av Copenhagen Strands erbjudanden här på sidan.

Parterapi och förälskelse på Copenhagen Strand

Får kärlek och romantik inte riktigt plats i vardagen? En stressig vardag med jobb och barn kan göra att det blir för lite utrymme kvar för romantiken. Lösningen hittar du på Copenhagen Strand.

Bjud din hjärtans kär på en romantisk helg på hotellet. Utnyttja vårt ”parterapi-erbjudande” och avnjut en romantisk natt på hotell med en god flaska cava möjlighet att sova riktigt länge på söndagen (utcheckning senast kl. 18).

Kulturerbjudande på Copenhagen Strand

Copenhagen Strand har bland annat ett samarbete med Tivoli, och vi har därmed möjlighet att erbjuda ett speciellt Tivoli-paket. Upplev en spännande dag på Tivoli, och ha ett härligt rum och en mjuk säng väntande på en av Köpenhamns bästa adresser.

Erbjudandet gäller under hela Tivoli-säsongen som sträcker sig från mitten av april till slutet av september. Dessutom har Tivoli öppet vecka 42 (Halloween) och från mitten av november till slutet av december (jul på Tivoli).

Boka din vistelse på Copenhagen Strand direkt här på sidan och se fram mot en spännande upplevelse.