Copenhagen Strand

Nordiskt ljus och diskret lyx vid hamnpromenaden.

Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Parkering

Sankt Annæ Pl. 32, 1250 Köpenhamn
Copenhagen Strand har ingen privat parkering, dock erbjuder vi ett specialpris för ett dygns parkering i ett övervakat parkeringshus vid Skuespilhuset ca 600 meter från hotellet. Du köper parkeringsbiljetten i receptionen.

Parkering

Om du tar med dig bilen inför din vistelse på Copenhagen Strand erbjuder vi ett specialpris på ett dygns parkering i Jeudans övervakade parkeringshus vid skådespelarhuset cirka 600 meter från hotellet.

För att få vårt specialpris betalar du i receptionen på hotellet. Vi rekommenderar att du går till receptionen innan du parkerar så att vi kan ge dig bästa möjliga instruktioner. 

Dygnspris

Parkering i övervakat p-hus kostar  .

Det finns även goda parkeringsmöjligheter på gatorna kring hotellet.

Följande priser gäller för parkeringen:

Måndag–lördag:
08.00–18.00   per timme
18.00–23.00   per timme
23.00–08.00   per timme

Mellan lördag kl. 17.00 och måndag kl. 08.00 samt på helgdagar parkerar du gratis.

Parkering elbil

På alla offentliga kommunala parkeringsplatser i Köpenhamn är det gratis att parkera elbilar, elmotorcyklar och vätgasdrivna bilar.

Laddhybridbilar måste även fortsättningsvis betala för parkering.

Du hittar de närmaste laddstationerna via denna länk som hänvisar till Köpenhamns kommuns egen karta. Copenhagen Strand ligger vid den röda pricken. Laddstationerna drivs av Clever eller E.On.

För mer information om parkering på allmän väg hänvisar vi till Köpenhamns kommuns webbplats.

Det går även att parkera elbilen i Jeudan’s parkeringshus.

Dygnspris i p-hus är  .

I parkeringshuset finns mer än 100 Clever-laddstolpar. För att ladda måste du först ha laddat ner Clevers app för smartphone och använda denna för att starta laddningen och betala utifrån gällande kilowattpris.

Observera att det inte krävs någon särskild bokning för ankomst med elbil, men vi vill uppmärksamma dig på att det endast finns ett begränsat antal laddstolpar i parkeringshuset.