Åk på mysig minisemester till vackra Köpenhamn

Köpenhamn är som gjort för en minisemester – staden är precis lagom stor för att kunna överblickas, och erbjuder mängder av aktiviteter för både barn och vuxna.

Köpenhamn är en pulserande huvudstad med allt som därtill hör av kultur, shopping och gastronomi i världsklass.

Bo på Arp-Hansens mysiga hotell Copenhagen Strand, så bor du mitt i Köpenhamn och kan lätt ta del av stadens alla aktiviteter och sevärdigheter.

Kanalrundtur i Köpenhamn

Kanalrundturen i Köpenhamns kanaler har med tiden blivit en klassiker, och både turister och Köpenhamnsbor gillar att ta sig en tur för att avnjuta staden från vattnet.

Under kanalrundturen får man se en stor del av Köpenhamn, och en duktig guide berättar om staden och de sevärdigheter man passerar. Kanalrundturen kan därför vara ett riktigt bra sätt att uppleva Köpenhamn på, och i synnerhet sommartid blir det en härlig upplevelse medan solens strålar värmer medan de öppna båtarna stilla tuffar runt.

Efter en sådan utfärd är det perfekt att ta sig en tur till Nyhavn, där också kanalrundtursbåtarna lägger till, och där man hittar mängder av restauranger som lockar med läcker mat och dryck. Njut av en glass på kajen i Nyhavn och ta en strövtur i Köpenhamns kärna.

Boka rum efter behov både snabbt och bekvämt online.

Du kan själv lätt och bekvämt boka rum på Hotel Copenhagen Strand. Oberoende av om du reser ensam, tillsammans med någon eller med hela familjen kan du enkelt hitta ett hotellrum som passar dig/er.

Du behöver bara ange datum för in- och utcheckning i onlinekalendern, och i nästa steg kan du välja vilken typ av rum du vill boka. Onlinebokningen är lätt och snabb att använda, men du är naturligtvis också välkommen att kontakta oss på tel. +45 3348 9901 eller via e-post: copenhagenstrand@arp-hansen.dk.

Vi ser fram emot ditt besök!

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner