Familjevänlig övernattning i Köpenhamn

Hotel Copenhagen Strand är ett fantastiskt val om du söker ett familjevänligt hotell i Köpenhamn.

Hotellet har ett suveränt läge i centrala Köpenhamn med mysiga Nyhavn, Amalienborgs slott och shopping längs Strøget alldeles runt knuten.

Trots sitt centrala läge är hotellet lugnt och stilla och därför bra för barnfamiljer.

Boka till exempel ett familjerum (två anslutande dubbelrum) på Hotel Copenhagen Strand och njut av en familjevänlig övernattning i Köpenhamn. 

Copenhagen Strand – elegans i hjärtat av Köpenhamn

Hotel Copenhagen Strand ligger centralt i Köpenhamn – bara ett stenkast från stämningsfulla Nyhavn.

Copenhagen Strand ligger i ett av hamnens ursprungliga packhus som uppfördes 1869. Byggnaden har restaurerats varsamt och inredningen har inspirerats av vatten och strand med respekt för byggnadens närmiljö och historia.

Tack vare hotellets centrala läge är det nära till kollektivtrafik som kan föra dig till exempelvis Köpenhamns flygplats, Ørestaden och Amager Strandpark, och hotellet är därmed enkelt att ta sig både till och från. 

Njut av sommaren i Köpenhamn

Köpenhamn är speciellt vackert på sommaren då staden verkligen blommar upp och människor vistas utomhus och fyller stadens kaféer och restauranger.

Njut av de långa varma dagarna och de ljusa nätterna i Danmarks vackra huvudstad, och spara samtidigt pengar på upplevelser med ett övernattningspaket på hotell Copenhagen Strand.

Observera att vissa paket är säsongsberoende. För mer information, kontakta oss genom att ringa +45 3348 9900 eller mejla till copenhagenstrand@arp-hansen.dk

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner