Bo på familjevänligt hotell i centrala Köpenhamn

Letar du efter ett bra och familjevänligt hotell i Köpenhamn? På Arp-Hansens mysiga hotell Copenhagen Strand kan du bo centralt på ett familjevänligt hotell med en härlig stämning och alla bekvämligheter du behöver.

Njut av semestern på Hotel Copenhagen Strand

Copenhagen Strand ligger i hjärtat av Köpenhamn med utsikt över hamnen och bara ett stenkast från charmiga Nyhavn. Hotellet ligger i ett lugnt område men ändå i Köpenhamns absoluta centrum, vilket gör hotellet perfekt för barnfamiljer som söker ett lugnt läge men ändå vill vara nära stadens sevärdheter.

Hotellet ligger i ett av hamnens ursprungliga packhus, uppfört 1869, och som tidigare har varit bland annat pappers- och kartongfabrik. De gamla byggnaderna har restaurerats löpande. Hotellet har nyligen genomgått en större varsam renovering och präglas idag av en nordisk design inspirerad av vatten, stränder och det nordiska ljuset.

Hotellet har en vacker frukostrestaurang där du kan njuta av en god frukost innan du beger dig ut i Köpenhamn.

Barnvänliga upplevelser i Köpenhamn

Det finns massor att uppleva för både barn och vuxna i Köpenhamn – ta till exempel med barnen till nöjesparken Tivoli eller till zoo där ni kan se djur från hela världen.

Ni kan också uppleva hur det var att vara barn förr i tiden genom att besöka Arbejdermuseet som har gratis entré för barn. Köpenhamn har också många fina teatrar där både barn och vuxna kan få en fin upplevelse, och för de allra minsta finns barnbion på Cinemateket som visar bra film för barn mellan 3 och 6 år.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner