Få rabatt på ditt hotell i Köpenhamn

Hotel Copenhagen Strand är ett mysigt fyrstjärnigt hotell i hjärtat av Köpenhamn med Nyhavn, Amalienborg och Strøget bara ett par minuters promenadväg bort. Hotellet är, trots sitt centrala läge, både lugnt och fridsamt och lämpar sig väl för både barnfamiljer, par, affärsresenärer m.fl.

Hotel Copenhagen Strand har flera olika paketerbjudanden som ger dig rabatt på hotellvistelsen. Vissa av paketen inkluderar en upplevelse i staden, medan andra är säsongsbetonade. Läs mer om paketerbjudandena och hur du får rabatt på hotellet här på sidan.

Hotel Copenhagen Strand – i hjärtat av Köpenhamn

Hotel Copenhagen Strand ligger på en lugn och stillsam gata alldeles inpå mysiga Nyhavn och Kongens Nytorv. Hotel Copenhagen Strand kombinerar därmed det bästa från två världar: stadens liv och dynamik plus frid och ro.

Hotellet ligger i ett av hamnens ursprungliga gamla packhus, som bland annat har varit kartongfabrik en gång i tiden. Idag är det vackra gamla packhuset varsamt renoverat och inrymmer självklart alla moderna faciliteter som exempelvis gratis trådlöst internet.

Rummen har en diskret maritim inredning och flera av dem erbjuder en vacker och stämningsfull utsikt över Köpenhamns hamn.

Få rabatt på din vistelse på Hotel Copenhagen Strand

Det behöver inte bli dyrt att semestra gott i Köpenhamn

Hotel Copenhagen Strand har flera olika paketerbjudanden som ger dig rabatt på hotellvistelsen.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner