Copenhagen Strand – ett intimt och elegant fyrstjärnigt hotell i centrum

Alldeles vid Köpenhamns hamn ligger det mysiga gamla packhuset, där hotellet Copenhagen Strand ligger idag. Hotellet ligger bara ett stenkast från Kongens Nytorv, Nyhavn, Strøget och Amalienborg. Med hamnbussen tar det bara några minuter till Operahuset. 

Hotellets historia och bekvämligheter

Det gamla packhuset är från 1869 och var en gång i tiden en pappers- och kartongfabrik. För att släppa in lite mer ljus i den gamla byggnaden och dess rum har små burspråk lagts till i rummen. Härifrån går det också att se kanalen.

Hotellet har inretts i elegant nordisk stil inspirerad av strand och vatten. Bokar du ett Suite View- eller ett Executive View-rum får du utsikt över hamnen.

I hotellets källare hittar du frukostbuffén. I den trivsamma lobbyn är du välkommen att avnjuta en drink eller hålla ett möte. Du kan även hyra vår privata möteslokal Gammelholm för 8 personer.

Vad vill du se i Köpenhamn?

Från Copenhagen Strand är det enkelt att ta sig runt i staden. Hotellet ligger nära metro- och busshållplatser, hamnbussen och diverse kanalbåtar.

Du kan välja att åka ut ur staden till konstmuseet Louisiana eller stanna kvar och besöka några av stadens traditionella turistattraktioner eller bara gå på upptäcktsfärd i närområdet. Här finns massor av små mysiga ställen som de lokala invånarna själva besöker.

Våra trevliga receptionister hjälper dig gärna att planera utflykter, ger dig goda råd samt rekommenderar restauranger och kaféer.

Upplev Köpenhamn och övernatta på Copenhagen Strand.

Få upp till 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla fördelarna