Övernatta på ett mysigt hotell i centrala Köpenhamn

På Havnegade i centrala Köpenhamn ligger Copenhagen Strand på ett bra läge i ett av de rustika gamla packhusen från 1869 som ligger alldeles vid hamninloppet.

Runt hörnet ligger Nyhavn som alltid har en mängd festligheter och roliga stunder att bjuda på. Härifrån når du enkelt resten av staden via buss, tåg, metro och vattenbuss.

Det är dessutom lätt att cykla eller promenera till många av stadens sevärdheter från hotellet (där du kan hyra cyklar).

Copenhagen Strand

Det fyrstjärniga hotellets gamla byggnad är varsamt renoverad och inredd i nordisk stil inspirerad av läget vid vattnet. Hotellets läge och inredning manar till njutning, vila och storstadsupplevelser.

Platsen omges av en varm och välkomnande stämning. Hotellet har 174 härliga rum med trådlöst internet, minibar, kaffe- och tekokare, tv och sköna sängar som gör dig utvilad.

I förlängning av lobbyn hittar du frukostrestaurangen där du kan njuta av en god och sund dansk frukostbuffé innan du söker dig ut i staden.

Oaser och attraktioner i närheten

Under de senaste åren har Köpenhamn etablerat ett antal stadsstränder, både i och utanför centrum. Tre av dem ligger ganska nära Copenhagen Strand, och du har därför möjlighet att ta ett morgondopp ute i det fria.

Du kan även promenera, cykla eller ta kanalbåten till Papirøen på andra sidan kanalen. Här kan du luta dig tillbaka i solstolarna, njuta av den avkopplande atmosfären och glömma både tid och rum. Utbudet av mat och dryck är stort och prisvänligt – använd Copenhagen Strand som utgångspunkt och njut av staden.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner