Ta med familjen på hotell

En stad som Köpenhamn är fullspäckad med upplevelser och underhållning som framkallar glada miner – och ger glada minnen – hos både barn och föräldrar. Copenhagen Strand ligger inom promenadavstånd från många av de populäraste attraktionerna och matställena för familjer. Ni kan till exempel bege er till Skuespilhuset som anordnar föreställningar, baletter och konserter året runt. 

Ni kan även ta del av de många kungliga band som präglar denna stadsdel som hotellet ligger i. Bland annat genom ett besök på Kongens Nytorv eller Amalienborg och slottets livgarde med sina karakteristiska björnskinnsmössor. 

Bor ni på Copenhagen Strand en varm sommardag får ni inte missa att svalka er några timmar på någon av alla de soliga badplatser som finns i Köpenhamns hamn, korad som en av världens bästa. Vårt maritima hotell ligger dessutom i knutpunkten för flera olika kollektivtrafikslag som buss, tunnelbana och kanalrundturer som är perfekta att använda om ni ska ta er lite längre bort ... eller om fötterna är trötta efter en upplevelserik dag. 

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner