Övernatta centralt med hotellerbjudanden hos Copenhagen Strand

På Havnegade, längs Köpenhamns kanal vid Nyhavn, ligger det fyrstjärniga hotellet Copenhagen Strand i ett av de gamla packhusen från 1869. De gamla husen är varsamt och fint restaurerade, och man kan än idag känna historiens vingslag bakom de rustika murarna.

Här kan du övernatta centralt och bekvämt i ett av Köpenhamns mysigaste och mest underhållande kvarter. Boka i god tid och ta en titt på vilka möjligheter du har i form av övernattningspaket med olika erbjudanden. Se våra olika paket här.

Copenhagen Strand

Hotellet har 174 välutrustade rum i diskret maritim stil. Vissa av rummen har små burspråk där du kan sitta och spana ut över kanalen. I lobbyn ligger ett businesscenter med tillgång till dator, skrivare, fax och kopiator.

I anslutning till lobbyn ligger frukostrestaurangen, och även här går den rustika och maritima stilen igen. Om du likt stadsborna vill ta dig runt på cykel erbjuder vi möjlighet att hyra såväl cykel som bil.

Hotellet värnar dessutom om miljön och inomhusklimatet, och är ”Green Key”-certifierat. 

Upplev staden utan att bli ruinerad

Köpenhamn har ett otal kostnadsfria glädjeämnen och billiga upplevelser att erbjuda staden över. Med utgångspunkt från Copenhagen Strand i den äldre delen av staden finns ett stort antal byggnader som är intressanta att betrakta även utifrån, till exempel Amalienborg, Børsen, Rundetårn och Det Kongelige Teater.

Att sitta på kajen i Nyhavn med några burkar öl och avnjuta stämningen är en fest i sig självt. På Kongens Nytorv kan du varje vinter åka skridskor och avnjuta den härliga miljön.

Under hela sommaren anordnas mängder av gatufester och festivaler som sprider sig runt i kvarteren, och gatorna vimlar av musik och liv. Kom ihåg att ta en titt vad som är på gång just när du är i staden, så att du inte missar någon trevlig upplevelse.