Miniferie
DANSK / ENGLISH / NORSK
Pin it

Minisemester i Köpenhamn för hela familjen

Har man det stressigt till vardags kan det vara skönt att kunna sätta familjen främst emellanåt. Satsa på en minisemester och ta in på Copenhagen Strand i Köpenhamn. Ni kan utnyttja det här erbjudandet om ni beställer två övernattningar eller fler. Det finns sängar för tre personer i rummet, men om ni kan tänka er att sova tre i dubbelsängen går det bra att vara hela fyra personer i rummet. Dock får högst två personer vara över 18 år.

Hotellet ligger på gångavstånd från Tivoli, Strøget, Nyhavn och Centralstationen.

Pris per person i delat dubbelrum-morgenmad-se från DKK 890,- För hela familjen!

Erbjudandet omfattar:

  • Övernattning
  • Möjlighet till 1 extrabädd
  • Upp till fyra personer i rummet, och högst två personer över 18 år (minsta barnet sover i föräldrarnas säng)
  • Frukostbuffé

Minisemester

i Köpenhamn

För hela familjen

Pris per dubbelrum per natt inkl. frukost

från DKK

890,-

Tonårserbjudande

Om barnen är stora nog att sova i eget rum kan du få ett extra hotellrum med frukost till specialpris. Ring för mer information på tel. +45 8030 3045

Lekrum

Varje helg förvandlar vi vår möteslokal till ett lekrum med bland annat ett Wii kopplat till en 50-tumsskärm och en mysig målarhörna.

Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Fullt pris måste betalas på förhand och kan inte ändras eller återbetalas. Du kan inte ändra din reservation efter att den har bekräftats. Maks. 1 ekstra opredning pr. værelse.