Säljvillkor

Bokning

När du gör en bokning via vår webbplats vill vi att du lämnar en garanti i form av ett kreditkort.  Förnamn och efternamn på bokningen ska stämma överens med gästens ID-handling och kreditkort. Detta ska visas upp vid incheckning.  Du hittar avboknings- och betalningsvillkoren för det aktuella erbjudandet vid bokning. Det framgår även i bekräftelsen som du får via mejl i efterhand.

Betalning sker i DKK

Valuta som visas på sidan är endast vägledande, alla transaktioner genomförs i danska kronor.

Online

Avbokning kan göras via vår hemsida. Om du försöker avboka senare än villkoren tillåter kommer du att informeras om detta. Det angivna kreditkortsnumret kommer i så fall att debiteras enligt avbokningsvillkoren för det aktuella erbjudandet.

Vi skickar en bekräftelse på avbokningen till den angivna e-postadressen. Bekräftelsen är ditt kvitto på att rummet har avbokats.

Direkt till hotellet

Du kan även välja att avboka en reservation via telefon eller mejl direkt till hotellet. Vi utgår alltid från de avtalade priserna, som baseras på uppgifterna du angav under bokningen, såvida inga förändringar har skett sedan dess.

Ändringar i bokningen

Om ankomst- eller avresedag, antal personer eller liknande ändras förbehåller sig hotellet rätten att ändra de avtalade priserna. Rummet står till ditt förfogande från kl. 16.00 på ankomstdagen och fram till kl. 11.00 på avresedagen. Om avresetiden överskrids förbehåller sig hotellet rätten att debitera dig rumspriset enligt gällande listpris. Hotellet tar gärna emot önskemål om vilka faciliteter rummet ska erbjuda, men de kan inte bekräftas förrän vid incheckningen.

Om incheckning inte sker på ankomstdatumet förfaller din rätt att använda rummet under de resterande nätter du bokat. Om du vill använda dig av bokningen efter det ursprungliga ankomstdatumet är det ditt eget ansvar att kontakta hotellet senast på dagen för det ursprungliga datumet för incheckning. Detta skall ske skriftligt (via e-post) och gäller alla reservationstyper.

Alla priser är totalpriser inklusive moms och service.

OBS! Vissa erbjudanden kan inte avbeställas eller ändras när bokningen har bekräftats.

Villkor för att ändra en Lägsta Möjliga Pris-bokning

Endast bokningar gjorda på en webbplats som tillhör Arp-Hansen Hotel Group kan ändras, och bokningen kan inte flyttas till ett annat hotell. Förflyttning till annat hotell betraktas som en avbokning som kräver ny bokning. Ändringsavgiften gäller per bokning. Ändring kan endast göras genom att hotellet kontaktas direkt eller via Arp-Hansen Hotel Groups gemensamma bokning via telefon till +45 8030 3045 eller mejl till  book@arp-hansen.dk. Vi reserverar oss för eventuella prisökningar som kan påverka ändringen. Du måste ändra din bokning senast kl. 12.00 på ankomstdagen, i annat fall hanteras ändringen som en avbokning och en ny bokning.

Grupper

Priserna på hemsidan avser individuella bokningar. Bokning av 10 rum eller mer för samma tidsperiod uppfattas som en gruppbokning av hotellet. Det innebär att priserna och de allmänna villkoren för bl.a. avbeställning och betalning ändras. Hotellet kommer att skicka ett gruppavtal som kunden måste skriva under innan bokningarna bekräftas.

Gäster under 18 år.

Barn under 18 år måste ha sällskap av en vuxen.

Kortavgift:

Observera att det i samband med betalning med vissa kreditkort kan förekomma en kreditkortsavgift.

Möjligheter att överklaga

För oss är det viktigt att du är nöjd. Kontakta alltid hotellets reception som kan hjälpa dig att klara upp eventuella missförstånd. Går det inte att komma fram till en lösning kan du kontakta klagomålsinstansen för hotell, restaurang och turism via www.hrt-ankenaevn.dk eller via europa.eu/.

Covid-19-information och vad du kan förvänta dig när du besöker oss. Läs mer här.