Minisemester i Köpenhamn – åk på en skön minisemester för två eller för hela familjen

Behöver du komma bort från vardagens rutiner och skämma bort dig själv med lite extra lyx? Åk på en minisemester till Köpenhamn och bo på vårt lyxiga Copenhagen Strand som ligger på en av stadens bästa adresser. Om du bokar två eller fler nätter kan du utnyttja det här erbjudandet som inkluderar en härlig frukostbuffé.

Ta en minisemester med familjen, vännerna eller din bättre hälft – vi har frånpriser för två personer eller för hela familjen.


Boka en billig Minisemester för två

Längtar du efter en minisemester med någon du tycker om? Boka vårt populära minisemestererbjudande för två och se fram emot en skön och avkopplande hotellvistelse med en härlig frukostbuffé. Ni bor i centrala Köpenhamn på gångavstånd från stadens många attraktioner. Du kan utnyttja erbjudandet på helger, helgdagar samt veckans alla dagar under skolloven och det gäller när du bokar minst två övernattningar.

Du hittar erbjudandet genom att ange period och se priser, leta efter ordet ”Minisemester”, och sen är du redo att boka. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till våra hotell och vi önskar dig en riktigt fin minisemester i Köpenhamn.

Minisemester för två på Copenhagen Strand
Minisemester för två
från DKK 1090,-

Observera: Frånpriset gäller under perioden april till september för en natt i dubbelrum inklusive frukost.


Boka minisemester i Köpenhamn för hela familjen

Om du har en hektisk vardag kan det vara skönt att kunna prioritera familjen ibland. Åk på familjesemester och ta in på något av våra hotell i Köpenhamn. Du kan utnyttja minisemestererbjudandet på helger, helgdagar samt veckans alla dagar under skolloven. 

Minisemester för familjen på Copenhagen Strand
Minisemester för hela familjen
från DKK 1600,-

Observera: Frånpriset gäller under perioden oktober till mars för en natt inklusive frukost.


Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Fullt pris måste betalas på förhand och kan inte ändras eller återbetalas. Du kan inte ändra din reservation efter att den har bekräftats. Minst två nätter. Bokar du en minisemester för två går det inte att få en extrasäng.