Pin it

Familjevänlig övernattning i Köpenhamn

Hotel Copenhagen Strand är ett fantastiskt val om du söker ett familjevänligt hotell i Köpenhamn.

Hotellet har ett suveränt läge i centrala Köpenhamn med mysiga Nyhavn, Amalienborgs slott och shopping längs Strøget alldeles om knuten.

Trots sitt centrala läge är hotellet lugnt och stilla, och är därför väldigt lämpligt för barnfamiljer. Under sommaren gör hotellet t.ex. om en möteslokal till lekrum för barnen. Här kan barnen spela Wii, rita och måla och mycket annat – och varje dag kan man vinna ett litet pris.

Boka rum på Hotel Copenhagen Strand och njut av en familjevänlig övernattning i Köpenhamn.

Hotel Copenhagen Strand – mysigt och maritimt i hjärtat av Köpenhamn

Det mysiga Hotel Copenhagen Strand ligger centralt i Köpenhamn – bara ett stenkast från det stämningsfulla Nyhavn.

Hotel Copenhagen Strand är inrymt i ett av hamnens ursprungliga packhus, byggt redan 1869. Byggnaden har restaurerats varsamt och inredningen är rustik med diskret maritim prägel med största respekt för närmiljö och husets historia.

Hotellet är väldigt charmigt med en fantastisk atmosfär. Tack vare hotellets centrala läge är det nära till kollektivtrafiken som kan föra dig till exempelvis Köpenhamns flygplats, Ørestaden och Amager Strandpark, och hotellet är därmed enkelt att ta sig både till och från.

Njut av sommaren i Köpenhamn

Köpenhamn är speciellt vackert om sommaren då staden verkligen blommar upp och människor kliver ut på gatan och fyller stadens kaféer och restauranger.

Njut av de långa varma dagarna och de ljusa nätterna i Danmarks vackra huvudstad, och spara samtidigt pengar till upplevelser med de övernattningspaket som Hotel Copenhagen Strand har att erbjuda.

Beställ t.ex. ett Tivoli-paket med entré till Tivoli, eller välj erbjudandet där en biljett till hamnrundturen ingår och passa på att se Köpenhamn från vattnet.

Boka rum och paketerbjudande direkt här på sidan eller kontakta oss på tel. +45 3348 9900 eller på copenhagenstrand@arp-hansen.dk om du vill ha mer information.