Pin it

Bo på ett bra familjevänligt hotell i centrala Köpenhamn

Letar du efter ett bra och familjevänligt hotell i Köpenhamn? På Arp-Hansens mysiga hotell Copenhagen Strand har ni möjlighet att bo centralt på ett familjevänligt hotell där ni hittar en härlig stämning och alla resurser ni behöver. Läs mer om hotellet och dess närmaste omgivningar här på sidan.

Njut av semestern på Hotel Copenhagen Strand

Copenhagen Strand ligger i hjärtat av Köpenhamn med utsikt över hamnen och bara ett stenkast från det charmanta Nyhavn. Hotellet ligger i ett lugnt område, men ändå i Köpenhamns absoluta centrum, vilket gör hotellet perfekt för barnfamiljer som söker ett lugnt läge men ändå vill vara i närheten av stadens sevärdigheter.

Hotellet är inrymt i ett av hamnens ursprungliga packhus, uppfört 1869, och som tidigare har varit bland annat pappers- och kartongfabrik. De gamla husen har restaurerats löpande, och är numera helt moderna men har ändå förlänats en rustik och diskret maritim stil som passar för husets historia.

Hotellet har en härlig frukostrestaurang där ni kan ta er en rejäl frukost innan ni beger er ut i Köpenhamn.

Sommartid gör vi om vår möteslokal till ett lekrum där barnen kan ha roligt med bland annat Wii och vår målarhörna, och hela familjen kommer garanterat att ha en härlig vistelse på Copenhagen Strand.

Barnvänliga upplevelser i Köpenhamn

Det finns massor att uppleva för både barn och vuxna i Köpenhamn – prova till exempel att a med barnen till den gamla nöjesparken Tivoli eller till zoo, där man kan se djur från hela världen.

Ni kan också få uppleva hur det var att vara barn förr i tiden – ta en tripp till Arbejdermuseet, som också har gratis inträde för barnen. Köpenhamn har också många fina teatrar där både barn och vuxna kan få en härlig upplevelse, och för de allra minsta finns barnbion på Cinemateket som visar bra film för barn mellan 3–6 år.